top of page
  • Forfatters billedeAnders Fyllgraf

Omgivet af engle

Opdateret: 20. okt. 2019


 

Velkommen til min blog. Den kommer til at handle om den alternative verden, healing og højst sandsynligt engle og deres betydning for både mig og alle jer derude, hvis I er klar til det.

Jeg vil starte med at præsentere mig for jer, som ikke kender mig. Anders Fyllgraf er navnet. Jeg er healer med speciale i engle og engleriget, men jeg bruger også andre energiformer, når jeg healer. Energien er til enhver tid tilpasset den klient, jeg har overfor mig. Jeg healer både fysiske og psykiske problemer. I samarbejde med englene eller andre energier, finder vi frem til en eller flere blokeringer i krop og sjæl, og arbejder på at få fjernet disse. Jeg hjælper med at omkode handlemønstre, få folk i kontakt med deres sjæl osv.

Jeg elsker sjælsarbejde! Intet mindre. Det er det ultimative værktøj i mine øjne. Men mere om sjælen og sjælsarbejde en anden gang.


Egentlig tror jeg, at jeg vil fortælle lidt om min vej ind i den spirituelle/alternative verden. Den lå absolut ikke lige til højrebenet, som man siger. Jeg voksede op i en meget jordnær familie. Livet som meget følsom og ekstremt sensitiv var ikke noget man snakkede om. Når jeg tænker tilbage, har jeg faktisk altid kunnet se både ånder og engle (og andre energivæsener). Jeg havde altid "nogen" at lege med og følte mig aldrig alene, selvom der var langt mellem fysiske venner inden skolealderen. Jeg var aldrig bange, for hvad jeg så og nævnte det heller ikke til nogen. Jeg forstod vel intuitivt, at det var mellem mig og dem.

Da jeg blev ældre og kom i skole, begyndte jeg at få fysiske venner og lukkede, som mange børn naturligt gør, ned for det spirituelle. Jeg havde det bedst i gode venners lag, da jeg fornemmede andre menneskers sindsstemninger tydeligt, især når de foregav, at føle noget andet end det jeg kunne mærke. Jeg foretrak dengang som nu at have få gode og nære venner. Det var langt det nemmeste kun at skulle forholde sig til nogle få velkendte for at beskytte mig mod påvirkning fra andres energi. Jeg har senere erfaret, at nogle opfattede mig som en smule arrogant, hvilket bestemt aldrig var hensigten. Det bundede simpelthen bare i, at jeg kunne fornemme alt, hvad andre følte, hvilket kunne være ret udmattende og i, at jeg var nødt til at beskytte mig selv.

Jeg blev senere gift med min kone, som jeg stadig er gift med på 22. år. Vi har tre børn, som alle er yderst sensitive og som har store spirituelle evner. Indtil nu er det kun den ældste, der har lyst til at bruge dem. Hun har deltaget på messer sammen med mig, hvor hun har tilbudt kortlæsninger og healing. Billedet herunder er fra messen i Viborg 2018. (Beklager at vi ikke smiler, men vi havde travlt med de sidste detaljer, da vi blev bedt om at stille op til forevigelse ;) ) Vi har også været i Aars på messe 2 år i træk, og sidst på mini-messe i Løgstør, hvor jeg blandt andet holdt foredrag om "Englene i den ny tids energi".

Jeg tog tilløb til det spirituelle som voksen og lagde ud med et kursus i telepati med dyr. Vi havde dengang islandske fårehunde, og det rørte mig dybt at kommunikere med min hanhund på en anden måde end normalt! Tiden gik og det nærmeste jeg kom det spirituelle, var en håndlæsning her og der på diverse helsemesser. Jeg blev engang håndlæst af Agma, og må sige, at hun kunne se mange ting i mine hænder, som har holdt stik!

En dag i 2014 fik konen den ide, at vi skulle invitere en irsk clairvoyant hjem til os en hel dag, hvor han kunne lave clairvoyancer for os og nogle af vores venner og familie. Vi havde hørt om ham gennem en af hendes kolleger og hendes søster, som uafhængigt af hinanden kunne fortælle om hvordan han nærmest så lige igennem dem og havde forudset ting han intet kunne vide noget om!

Han kom hjem til os og den sidste tid hos ham den dag, bestemte konen sig for, at jeg skulle have. Jeg gik modstræbende med til det og så skete der ellers ting og sager for mig... Han fortalte mig om alle de her engle der stod omkring mig og bag mig. Han havde aldrig set noget lignende! Han stoppede med at tælle ved 11-12 engle, men der var flere i rummet, så der var ret fyldt i det lokale, som jeg nu bruger til behandlinger.


Det var der, det hele for alvor startede og selv om jeg skulle fordøje det, jeg fik at vide, blev der nu lukket helt op til det spirituelle igen. Jeg begyndte hurtigt at kommunikere med englene, som var med mig hele tiden. Jeg følte, at jeg kunne rigtig meget, men manglede måske lidt struktur på alt det jeg kunne, så jeg gik i gang med at finde en uddannelse, der rummede både engle og healing. Jeg endte i Vejle, hvor jeg uddannede mig til engleterapeut. Jeg fik struktur på meget af det, jeg allerede kunne og lærte samtidig andre indgangsvinkler til tingene, end jeg selv havde tænkt.

I dag gør jeg tingene på min egen måde, selvom jeg er åben for nye tilgange. Det er vigtigt, at man ikke læner sig tilbage og føler at man ikke behøver at lære mere. Udvikling er en proces, der aldrig slutter. Jeg er altid på udkig efter nye måder at arbejde med sjælen på, at heale på, at udvikle mig på. Eftersom der af og til er langt mellem de kurser hvor jeg "henter" noget, er det næste trin nok for mig, at jeg selv tilbyder flere kurser, i det jeg beskæftiger mig med. Jeg kan mærke, at det er godt at blive udfordret gennem at møde nye mennesker, der helt naturligt ser tingene anderledes end jeg, og som stiller spørgsmål ved det, jeg mener er min sandhed!

Hvis du er blevet nysgerrig på det jeg kan og gør, og har lyst til at læse mere, så er du velkommen til at følge mig her eller på Facebook og Instagram.

Facebook: Angels Universe v. Anders Fyllgraf

Instagram: angels.universe.dk

Tak for din tid 💖🙏😇

Anders Fyllgraf

Comments


bottom of page