top of page

Behandlinger

Englehealing

Vi bruger engleenergier til at heale fysiske skavanker og sygdomme, det være sig i nakke, skuldre, ryg, bækken og så videre. Psykiske problemer som tankemylder, angst og depression er også noget vi kan afhjælpe. Vi bruger også engleenergierne, når vi renser chakraer og auraer. Vi bruger dem stort set, til alt vi behandler uanset område.

Sjælshealing

Når vi healer en sjæl, er det vigtigt, at der fra klientens side foreligger et inderligt ønske om forløsning af et eksisterende traume eller en blokering. Under en sjælshealing er der ikke nødvendigvis kommunikation mellem klient og healer, hvilket betyder, at man ikke skal genopleve evt. ubehagelige følelser ved forløsningen, som ved eks. tankefeltsterapi. Når det så er sagt, er det selvfølgelig med til at forløse, at man får sat ord på, hvad det er der trykker, men er man i tvivl om man skal have en sjælshealing, så bør man kontakte Anders. Ofte kan man nøjes med almindelig healing. 

En sjælshealing kan med fordel anvendes til at forløse angst og depression, som eksempelvis kan være opstået som følge af misbrug eller hændelser/traumer/blokeringer fra tidligere liv. Prisen er højere end på en almindelig healing, da den er mere krævende for healeren og nogle gange skal vi være to healere igennem sessionen.

Priser

Healing   kr. 550,00

(Reiki, engle osv.)

varighed ca. 1 time

 

Sjælshealing   kr. 1500,00

varighed ca. 1 1/2 time

Dyrehealing og -telepati   kr. 450,00 + evt. kørsel efter aftale 

 

 

Reikihealing

Reikihealing er et godt sted at starte, hvis man gerne vil udvikle sig spirituelt, inden man giver sig i lag med engleenergierne. Her får man et godt fundament at bygge videre på, hvilket er årsagen til, at vi lejlighedsvis afholder Reiki I, II og Master-hold.

Dyrehealing og -telepati

Man kan heale på alle dyr, men telepati forudsætter at dyret vil deltage. Dyr har en dejlig umiddelbar måde at være på. Meddelelser kommer helt uden filter og afstedkommer ofte store smil. Det er muligt at lave fjernhealing og -telepati men vi kommer også gerne ud hvis det er påkrævet. Vi beskæftiger os primært med heste, hunde og katte.

bottom of page