top of page

OBS De spirituelle aftener er sat i bero indtil videre pga Corona situationen

Spirituelle aftener

Jeg har bestemt mig for at lave et nyt tiltag i Angels Universe. Jeg vil lave spirituelle aftener, hvor der er mulighed for spirituel selvudvikling. Der vil være forskellige emner fra gang til gang, og det kan det være svært at vide. hvor vi havner. Én ting er dog sikkert, du går herfra med et smil på læben!

Hvem kan deltage og hvor mange er vi?

Uanset om man er nybegynder eller erfaren inden for det spirituelle, vil man kunne få noget ud af det. Vi møder og hjælper hinanden, lige der hvor vi er. Aftenerne afholdes, uanset om vi er 2 eller 12 deltagere eller et sted derimellem.

Hvad er emnerne?

Emnerne for aftenerne kan være fx engle, andre energiformer, clairvoyance, healing, dyretelepati, meditationsrejser, akasha arkivet osv.

Hvad koster det og hvor ofte mødes vi?

Prisen er kr. 50,- per person per gang. Der serveres kaffe/the og lidt sødt.

Vi mødes som udgangspunkt 1 gang om måneden. Tidspunkt: kl. 19-21.30 foreløbig den anden torsdag i hver måned. Derefter ser vi på, om der er ønsker om afholdelse på andre dage i ugens løb eller evt. gerne et weekend-hold.

Der er begrænset antal pladser, så aftenerne er med tilmelding og gerne betaling via mobile pay. (Man kan selvfølgelig også betale kontant på aftenen, dette oplyses ved tilmelding)

Her mødes vi: Sønderladevej 32, Sønderlade, 9670 Løgstør

Hvis I er flere, kan lokationen flyttes efter hvor I gerne vil have det. Eller hvis I kender en der har et godt lokale i jeres nærområde, som kan lånes/lejes, så kan vi også arrangere det der. I er velkomne til at kontakte mig med forslag. 

 

Hvordan foregår det?

Hver gang vi mødes, vil vi som udgangspunkt have en fælles meditation og en gruppehealing. Der vil være et tema vi arbejder ud fra, men vi kan komme vidt omkring! Der vil være indlagt en pause til kaffe/the og lidt sødt.

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du tilmelder dig ved at ringe til eller sende sms til Anders på 41434909 og evt. betale via mobile pay på samme nummer. Dermed er du sikker på en plads.

Man kan frit vælge, hvilke aftener man vil deltage i, ligesom man kan tilmelde sig til dem alle, hvis man vil være garanteret en plads.

Husk der er begrænset antal pladser, max 10-12 personer pr aften

Om mig

Jeg er uddannet engleterapeut (healing og tankefeltsterapi), reiki master, dyretelepatør og -healer. Jeg er derudover clairvoyant og medie.

Kontakt: Telefon: 41434909
Mail: anders@angelsuniverse.dk

 

bottom of page