top of page
Anders Fyllgraf

Engleterapeut

Englehealer

Sjælshealer

Reikihealer & Master

Dyrehealer og -telepatist

 

Anders Fyllgraf

Anders er uddannet engleterapeut (healing og tankefeltsterapi), Reiki master, dyrehealer og - telepatiør foruden at være claivoyant medium. Han har et tæt samarbejde med englene, og det er især ærkeenglene og de ​højere engle, der henvender sig. Han kommunikerer med englene dagligt, og hans primære mål er at hjælpe og heale, hvor der er behov og et oprigtigt ønske om bedring.

Når Anders arbejder med englene, er han i stand til at heale både krop og sind. Sjælen kan have traumer fra både dette og tidligere liv, som kan give forstyrrelser i hverdagslivet. Traumerne kan forløses og under arbejdet med en klient, modtager Anders ofte spirituelle beskeder, som han videregiver. 

 


Trine Lolholm Fyllgraf

Englehealer

Reikihealer I & II

Dyrehealer og -telepatist

 

Trine er datter af Anders. I en alder af 20 år var hun allerede uddannet Reiki healer og dyrehealer. Trine kommunikerer også med englene på daglig basis, her er det primært ærkeenglene, der henvender sig og assisterer ved healing. 

 

Trine er en særdeles dygtig healer, med spirituelle evner langt ud over det sædvanlige. En af evnerne er at kommunikere med andre energiformer. Udover englene holder hun især meget af energierne fra enhjørningene, som giver en helt utrolig blid energi ved healing.

 


bottom of page